فوت و فن تهیه آلبالوپلو؛ از آلبالوهای فصل غافل نشوید

به گزارش تور هند ارزان، آلبالو پلو از آن غذاهایی است که نمی شود به صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.

فوت و فن تهیه آلبالوپلو؛ از آلبالوهای فصل غافل نشوید

آلبالو پلو از آن غذاهایی است که نمی شود به صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد؛ مگر اینکه در فصل آلبالو مقدار زیادی از آن را درست کرده باشیم و بتوانیم در بقیه فصل ها از آن استفاده کنیم. آلبالو پلو را هم می شود با مرغ درست کرد هم گوشت چرخ کرده. نکته مهم مقدار مربایی است که داخل برنج می ریزیم؛ زیرا کم و زیاد آن می تواند طعم مجذوب کننده را از ما بگیرد.

مواد لازم برای تهیه آلبالوپلو:

  • فیله مرغ: 5 عدد
  • زعفران: 2 قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت آلبالوپلو:

1. فیله مرغ را تکه تکه کرده و با نمک و فلفل در کره تفت دهید و اجازه دهید تا کامل بپزد. در ادامه زعفران را به آن اضافه کنید.

2. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، مرغ و مربای آلبالو را لابه لای برنج دم کنید. دقت کنید که مقدار برنج کف قابلمه بیشتر از مربای آلبالو باشد تا ته دیگ نسوزد.

3. می توانید از خلال پسته هم استفاده کنید و لابه لای برنج دم کنید.

فوت و فن ها:

- از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.

- اگر دوست ندارید که برنجتان صورتی رنگ شود، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی کرده تفت دهید یا با مقدار خیلی کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغ ها را کنارش بچینید.

- اگر مقدار برنج زیاد است بهتر است از روش بالا استفاده کنید.

- می توانید از گوشت قلقلی هم به جای مرغ استفاده کنید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابه لای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.

- به جای مربا می توانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که می خواهید شیرین باشد یا ترش.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 مرداد 1404 بروزرسانی: 18 مرداد 1404 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 2522

به "فوت و فن تهیه آلبالوپلو؛ از آلبالوهای فصل غافل نشوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه آلبالوپلو؛ از آلبالوهای فصل غافل نشوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید