طرز تهیه شیرینی سپه سالاری خوشمزه خونگی
به گزارش تور هند ارزان، آموزش شیرینی خانگی، از محبوبیت خاصی در میان خانم های خانه دار برخوردار است، بخصوص شیرینی های خوشمزه ای که با مواد کم و در دسترس آماده می شوند، مثل شیرینی سپه سالاری. شیرینی سپه سالاری یکی از اصیل ترین شیرینی ها ایرانی می باشد که توجه کمتری نسبت به سایر شیرینی به آن شده است.
این شیرینی بسیار خوشمزه اصالتا برای تبریز است اما شیرینی سپه سالاری تهران هم به همان مقدار معروفیت دارد. این شیرینی لذیذ را می توانید در ایام نوروز تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم شیرینی سپه سالاری
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد سفید | 250 گرم |
آرد برنج | 130 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 150 گرم |
شهد | 10 گرم |
کره | 150 گرم |
روغن مایع | 40 گرم |
ماست | 150 گرم |
بکینگ پودر | 1 ق چ خ |
وانیل | نوک ق چ |
خمیر مایه | 1 ق چ خ |
طرز تهیه شیرینی سپه سالاری
مرحله اول:
برای آغاز، آرد و آرد برنج را در یک ظرف الک کنید و هم بزنید.
مرحله دوم:
روغن و کره که به دمای محیط رسیده است را به آرد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.
مرحله سوم:
بکینگ پودر و خمیر مایه را به این مواد اضافه کنید و دوباره آغاز به همزدن بکنید.
مرحله چهارم:
در ظرف دیگری ماست را بریزید و هم بزنید؛ سپس شکر را نیز به ماست اضافه کنید.
مرحله پنجم:
تخم مرغ را به همراه وانیل و شهد به این مواد اضافه کنید و با همزن برقی آغاز به هم زدن بکنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله ششم:
مایه ای که آماده نموده اید را به مخلوط آردها اضافه کنید و با همزن آغاز به همزدن بکنید. کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند؛ البته احتیاج به بیش از حد هم زدن نیست.
مرحله هفتم:
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و موادی که آماده شده است را درون قیف بریزید.
مرحله هشتم:
با مواد آماده شده و یاری قیف، دایره های هم مقدار ای را در سینی با مواد به وجود آورید و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت استراحت کند.
مرحله نهم:
به یاری یک مهر روی دایره های را حالت دهید. قبل از زدن مهر به شیرینی ها، آن را کمی با آب نمدار کنید.
مرحله دهم:
یک زرده تخم مرغ را به همراه کمی زعفران ترکیب کنید. با یاری یک فرچه زرده را روی شیرینی ها رومال کنید. می توانید در این مرحله مقداری کنجد و یا پودر پسته روی شیرینی ها بریزید.
مرحله یازدهم:
شیرینی ها را درون فر گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا حدود 20 دقیقه بپزد.
پس از پخت می توانید کمی شهد روی شیرینی ها بزنید تا براق شوند. شیرینی های شما حاضر است و میتوانید آن ها را سرو کنید.
منبع: نمناک
منبع: فرارو