طرز تهیه نان چای؛ سوغاتی خوشمزه قزوین
به گزارش تور هند ارزان، اگر به تهیه شیرینی های متفاوت علاقمند هستید می توانید شیرینی های مختلف شهرهای ایران را تهیه کنید در این مطلب به آموزش نان چای قزوین پرداخته ایم.
نان چای یکی از سوغاتی های خوراکی و خوشمزه قزوین است که به صورت ساده ای تهیه می گردد در این مطلب همراه شوید تا آموزش نان چایی قزوین را بیاموزید.
آموزش نان چایی قزوین
نان چایی، شیرینی سنتی قزوین می باشد که به سادگی و بسیار آسان قابل آماده کردن می باشد که در این مطلب دستور تهیه شیرینی نان چایی را برای شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای شیرینی نان چایی
آرد به اندازه لازم کره 1پیمانه تخم مرغ 3 عدد پودر قند 1 پیمانه ماست 1 قاشق سوپخوری بکینگ پودر 1 دوم قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1. کره و پودر قند رو میزنیم تا کاملا یکدست بشه. 1 عدد تخم مرغ کامل و 2 تا زرده و هل رو اضافه نموده و مجددا میزنیم. (دو تا سفیده اضافه است)
2. ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط نموده و به مواد اضافه میکنیم . در خاتمه آرد رو بتدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد. خمیر رو به قطر یکسانت با وردنه باز نموده و با قالب دلخواه بهش شکل میدیم.
3. خمیرهای قالب زده رو داخل سینی فر میچینیم و روش رو زرده تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر 170 درجه قرار میدیم تا بپزه.
نان چای چیست ؟
علت نام گذاری نان این است که معمولا این شیرینی را در کنار چای سرو می نمایند که برای صبحانه و عصرانه بسیار دلچسب است. نکته جالب این است که با وجود نام این شیرینی، که نان چای است اما بر خلاف نام آن بافت آن کاملا ترد و مثل شیرینی های خشک بوده و شباهتی به نان ندارد.
نکات مهم برای تهیه نان چایی خانگی ساده و نرم به روش اصیل
وقتی کره یا روغن زیتون را روی بخار کتری قرار بدهیم تا ذوب گردد باعث می گردد که شیرینی زودتر منسجم تر گردد.
نان چایی ها را بعد از سرد شدن، داخل ظرف درب بسته قرار دهید تا تازه بماند.
نان چایی را می توانید داخل ظرف درب بسته به مدت طولانی نگهداری کنید.
می توانید از قالب های مختلف با طرح های مختلف بهره ببرید.
منبع: گردشبان