طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

به گزارش تور هند ارزان، در تهیه بستنی ها باید کمی شکیبا و با حوصله باشید تا در خاتمه بستنی با کیفیتی داشته باشید.

طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

بستنی ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید این بستنی ها را با میوه های مختلف تهیه کنید و از طعم بی نظیر یک بستنی خانگی لذت ببرید. شما می توانید این بستنی را اسکوپ بزنید یا می توانید داخل حصیر قرار دهید و با نان بستنی یا همان میکادو میل کنید. در این دستور احتیاج به ثعلب ندارید و به دلخواه می توانید میزان شکر را با توجه به میوه مورد استفاده کم و زیاد کنید. با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

  • طالبی یا هر میوه ای که دوست دارید 800 گرم
  • شیر پرچرب 2 لیوان
  • شکر 1/2 لیوان
  • خامه صبحانه 150 گرم
  • نان میکادو به میزان لازم
  • خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

مرحله اول

ابتدا باید میوه مورد نظر یا طالبی یا ملون را پوست بگیرید و به تکه های کوچک خرد کنید و داخل یک ظرف دردار یا یک کاسه بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا حالت یخ زده پیدا کند. سپس داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و 1 لیوان شیر را به آن اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید تا طالبی به همراه شیر خوب میکس گردد.

مرحله دوم

در ادامه شکر و خامه صبحانه و به جای مانده شیر را اضافه و مواد را با هم میکس کنید تا یکدست گردد. مواد میکس شده را داخل یک ظرف پیرکس یا دردار یا کاسه فلزی بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید.

مرحله سوم

بعد از 1 ساعت از فریزر خارج کنید و کمی هم بزنید و مجددا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس از فریزر خارج کنید و هم بزنید تا حالت نیمه یخی پیدا کند. بعد به مدت 3 ساعت دیگر در فریزر قرار داده تا حسابی خودش را بگیرد. برای سرو می توانید نان میکادو را روی سطح قرار دهید و برش مربعی بزنید و به همان میزان از بستنی نیز بردارید و لای نان بگذارید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید.

فوت و فن های دستور تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

  • چون این بستنی مواد نگه دارنده ندارد باید زودتر مصرف گردد.
  • به دلخواه 1 قاشق چای خوری ثعلب نیز می توانید به مواد اضافه کنید.
  • برای تهیه انواع بستنی باید از شیر پرچرب بهره ببرید. شیر های محلی برترین گزینه هستند. شیرهای پاستوریزه سوپر مارکتی برای تهیه بستنی زیاد مناسب نیستند زیرا چربی آن ها کاملا گرفته می گردد.
  • می توانید زمانی که بستنی را از فریزر خارج می کنید با گوشتکوب برقی بزنید تا میکس گردد و بعد در فریزر قرار دهید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه کیک با نوشابه مشکی را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 23 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1402 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 2328

به "طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید