سه چاشنی که عمر انسان را بیشتر می نمایند

به گزارش تور هند ارزان، استفاده از بعضی چاشنی ها و ادویه ها می تواند خطر ابتلا به سرطان، دیابت و سایر بیماری ها را کاهش دهد و در نتیجه طول عمر را افزایش دهد.

سه چاشنی که عمر انسان را بیشتر می نمایند

به گزارش اسپوتنیک، این مطلب در مقاله منتشره در نشریه اکسپرس اعلام شده است.

جسیکا نیبز، نویسنده مقاله، سه مکمل طبیعی را فهرست نموده که خواص مفیدی دارند و به محافظت از بدن در برابر بیماری های جدی یاری می نمایند. اولین چاشنی در این فهرست زردچوبه است که ممکن است به کاهش خطر سرطان و بیماری های مرتبط با بالا رفتن سن یاری کند.

در این مقاله آمده است: زردچوبه می تواند با مهار پراکسیداسیون لیپیدی عمر را طولانی تر کند و بعلاوه فعالیت آنتی اکسیدانی را افزایش می دهد.

در یک مطالعه، بیمارانی که 4 گرم از این گیاه را در ماه مصرف می کردند، 40 درصد کاهش آسیب روده بزرگ را مشاهده کردند که می تواند منجر به سرطان گردد.

چاشنی بعدی در این فهرست دارچین است. این به کاهش سطح قند خون در دیابت نوع 2 و کاهش التهاب یاری می نماید.

نویسنده نوشت: یک مطالعه نشان داد که عصاره دارچین می تواند تکثیر سلول های سرطانی را کاهش داده و باعث مرگ آن ها گردد.

اسانس دارچین در برابر تومور ها نیز موثر است.

چاشنی مفید دیگر مریم گلی است. این چاشنی به بهبود عملکرد مغز و حافظه یاری می نماید، که به ویژه در آلزایمر مهم است. مریم گلی برای پیشگیری از بیماری قلبی نیز مفید است.

منبع: فرارو
انتشار: 22 دی 1400 بروزرسانی: 22 دی 1400 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 2007

به "سه چاشنی که عمر انسان را بیشتر می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سه چاشنی که عمر انسان را بیشتر می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید