19 دلیل خوشمزه برای سفر به پاکستان؛ از اسنک گل گپا تا منگولسی ، طرز تهیه غذاها، دسرها و نوشیدنی های پاکستانی

به گزارش تور هند ارزان، پاکستان غذاهای بسیار متنوع و خوشمزه ای دارد که می تواند دلیل مهمی برای سفر به این کشور باشد.

19 دلیل خوشمزه برای سفر به پاکستان؛ از اسنک گل گپا تا منگولسی ، طرز تهیه غذاها، دسرها و نوشیدنی های پاکستانی

برای دریافت خدمات ویزای کانادا با مجربترین کارشناسان کشور همراه باشید.

خبرنگاران - پاکستان کشوری با 200 میلیون جمعیت است که با ایران، چین، هند و افغانستان مرز مشترک دارد. پاکستان دلایل زیادی برای مقصد سفر بودن دارد که یکی از آنها غذاهای پاکستانی است. این غذاها و خوراکی ها در بسیاری موارد مشابه با خوراکی های کشورهای هم مرزش است.

پیش غذاها

پاکورا: این پیش غذا به سادگی درست می گردد و به عنوان خوراکی کوچک (finger food) و سرخ شده می تواند پیش غذای خوبی باشد.

برای تهیه این پیش غذا سبزیجاتی که باریک خرد شده اند را به خمیری از آرد و ادویه آغشته و آن را سرخ می نمایند. این پیش غذا بهتر است که داغ سرو گردد. اگر علاقه مند به غذاهای گوشتی هستید، پاکورا را با ماهی هم می توان درست کرد.

کباب: پاکستانی ها کباب و اسنک هایی هم برای پیش غذا دارند از جمله این کباب ها می توان به چپلی کباب و شامی کباب اشاره نمود. این دو پیش غذا با مواد غذایی همانند گوشت چرخ نموده، نخود چرخ نموده، پیاز ریز خرد شده، نعنا، فلفل سبز و تخم مرغ درست می گردد.

شامی کباب

اسنک گل گپا: این اسنک یک غذای محبوب خیابانی است که روزگاری توسط دستفروشان با چرخ دستی فروخته می شد اما اکنون فروش آن در رستوران ها محبوبیت بیشتری پیدا نموده است. پوسته این اسنک با خمیر سرخ شده سمولینا درست می گردد که پس از خنک شدن در وسط آن سوراخی ایجاد می نمایند و درون آن را با مخلوطی از تمر هندی و ترشی چاتنی، فلفل ادویه چات ماسالا، سیب زمینی، پیاز و نخود پر می نمایند. این اسنک را درون تمر هندی ادویه دار شده می زنند و می خورند.

گل گپا

غذاهای با گوشت

بریانی: به نظر می آید که این غذا در آشپزخانه های سلطنتی امپراتوری مغول در قرن شانزدهم تا نوزدهم گستردگی پیدا نموده باشد. این غذای برنجی بیشتر در موقعیت های خاص سرو می گردد. این غذا را می توان با گوشت گوسفند، گوشت گاو و یا مرغ درست کرد. در این غذا ابتدا گوشت و برنج به طور جداگانه پخته می شوند و سپس به صورت لایه لایه روی هم ریخته شده و دوباره همراه با ادویه های خاص روی حرارت قرار می گیرند.

بریانی

حلیم پاکستانی: این غذای گرم و آرامش بخش، ترکیبی از عدس، گندم، جو و گوشت گاو خرد شده (یا سایر گوشت ها) است که به مدت چند ساعت به همراه ادویه آرام پخته می شوند.

حلیم پاکستانی

پایا: پایا قلم بز است که مثل یک سوپ غلیط به آرامی پخته می گردد تا قوام پیدا کند، ادویه هایی که به این غذا زده می گردد گوشت آن را ترد می نماید، این غذا معمولا در صبح های سرد زمستان خورده می گردد.

نیهاری: این غذا مورد علاقه پاکستانی ها معمولاً در مناسبت های خاص برای میهمانان سرو می گردد. این غذا قلم بره است که از شب تا سحر به آرامی پخته می گردد.

نیهاری

غذاهای گیاهی

تارکا دال: تارکا دال با انواع عدس پخته می گردد و درون آن پیاز، دانه زیره، میخک و سیر خرد شده دارد. این مواد هرکدام جداگانه سرخ می شوند و به مخلوط پخته عدس. آب اضافه می گردد.

تارکا دال

لوبیا دال: این غذا بسته ای از فیبر و پروتئین است، در این غذا لوبیا که از شب قبل خیس گذاشته شده با رب گوجه فرنگی و ادویه کاری پخته می گردد بهتر است این غذا با نان روتی یا برنج خورده گردد.

لوبیا دال

کارلا: این غذا با گیاه کارلا یا همان خربزه تلخ درست می گردد. در پاکستان خربزه تلخ را با پیاز، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر گشنیز، و کمی تخم زیره طبخ می نمایند.

بینگان: این غذا در واقع کاری بادمجان است که با سرخ کردن ماسالا، پیاز، سیر، زنجبیل، پودر فلفل، نمک، زردچوبه، زیره و بادمجان خرد شده تهیه می گردد، این غذا می تواند سیب زمینی هم داشته باشد. می توان قبل از اضافه کردن بادمجان آن را کبابی کرد تا طعم دودی به غذا بدهد.

آلو گبی: این غذا از سیب زمینی و گل کلم درست می گردد و غذای محلی استان پنجاب است.

آلو گبی

دسرها

گجره: این دسر ترکیبی از هویج رنده شده، آجیل، شیر، شکر و کره است و بیشتر در عروسی ها و مهمانی ها سرو می گردد.

گجره

زردا: این دسر که شبیه شله زرد است به طور سنتی در مناسبت های خاص سرو می گردد. زردا از شکر، شیر، هل، کشمش، پسته و مغز بادام درست می گردد.

زردا

خیر: خیر دسر دیگری است که در عروسی ها یا در مناسبت هایی مانند عید فطر خورده می گردد. خیر مانند یک پودینگ برنجی ضخیم و خامه ای است که با استفاده از شیر، برنج، شکر و هل پخته شده است. بر روی این دسر پسته می ریزند.

خیر

حلوا پوری و چانا: این خوراکی از ترکیب پوری که یک نان سرخ شده و ترد همرا با حلوا و چانا که کاری نخود است تهیه می گردد. این خوراکی در پاکستان به عنوان صبحانه مصرف می گردد.

حلوا پوری و چانا

فالوده پاکستانی: در گرمای شدید تابستان، این دسر یک انتخاب محبوب است. این فالوده شامل شامل شیر، گلاب، بستنی، ژله تخم ریحان و رشته های فالوده است.

فالوده

نوشیدنی ها

گل آبی چای: این چای صورتی رنگ که به عنوان چای کشمیر هم شناخته می گردد، شامل چای، نمک، شیر و جوش شیرین است که با پسته خرد شده و میوه خشک سرو می گردد.

منگولسی: این نوشیدنی با ماست و انبه درست می گردد.

منگو لسی

ترجمه: آیسان زرفام - منبع: CNN

منبع: چمدان
انتشار: 6 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 696

به "19 دلیل خوشمزه برای سفر به پاکستان؛ از اسنک گل گپا تا منگولسی ، طرز تهیه غذاها، دسرها و نوشیدنی های پاکستانی" امتیاز دهید

2 کاربر به "19 دلیل خوشمزه برای سفر به پاکستان؛ از اسنک گل گپا تا منگولسی ، طرز تهیه غذاها، دسرها و نوشیدنی های پاکستانی" امتیاز داده اند | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "19 دلیل خوشمزه برای سفر به پاکستان؛ از اسنک گل گپا تا منگولسی ، طرز تهیه غذاها، دسرها و نوشیدنی های پاکستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید