طرز تهیه سیب زمینی سوخاری به 3 روش فوری

به گزارش تور هند ارزان، سیب زمینی سوخاری از جمله خوراکی های ترد و خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. برای سوخاری کردن سیب زمینی از پودر سوخاری استفاده می شود. در این مطلب قرار است طرز تهیه سیب زمینی به صورت سوخاری شده را به سه روش برای شما عزیزان شرح دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری به 3 روش فوری

1. طرز تهیه سیب زمینی سوخاری ساده

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

مواد اولیهمقدار
سیب زمینی3 عدد
پودر سوخارینصف پیمانه
تخم مرغ2 عدد
شیر2 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و پودر آویشنبه میزان لازم
روغنبه میزان کافی

دستور پخت

  • برای شروع کار، ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، خلال کنید و بشویید.
  • بعد به مدت 8 الی 10 دقیقه سیب زمینی ها را در آب جوش بگذارید تا کمی پخته شوند. به آن ها مقداری نمک هم اضافه کنید.
  • سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
  • دو ظرف جدا گانه تهیه کنید.
  • در ظرف اول تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
  • در ظرف دوم، پودر سوخاری را با پودر آویشن به خوبی مخلوط کنید.
  • در این مرحله سیب زمینی های خود را ابتدا در تخم مرغ، سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
  • سپس سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
  • در پایان سیب زمینی ها را سرخ کنید و آن ها را بعد از سرخ شدن روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود.

حالا سیب زمینی شما به صورت سوخاری، ترد و لذیذ آماده است. می توانید با هر نوع سس دلخواهی که دوست داشتید نوش جان کنید.

2. طرز تهیه سیب زمینی سوخاری پفکی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

مواد اولیهمقدار
سیب زمینی3 عدد متوسط
تخم مرغ2 عدد
آرد سوخاریبه میزان لازم
آویشن، نمک و فلفلبه میزان لازم
زعفران دم کردهیک قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • سیب زمینی ها را پوست بگیرد و خلال کنید.
  • دریک ظرف مقداری آب بریزد و اجازه دهید کمی سیب زمینی ها بپزد.
  • زمانی که کمی سیب زمینی ها پخته شد، آبکش کنید و بگذارید سرد شود.
  • در یک ظرف جداگانه، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط کنید.
  • در ظرفی دیگر تخم مرغ و زعفران را به خوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • سیب زمینی ها را ابتدا در ترکیب تخم مرغ و زعفران بعد در آرد سوخاری بغلتانید و دوباره در ترکیب تخم مرغ و زعفران و آرد سوخاری. (این کار را دوبار تکرار کنید تا سیب زمینی شما ترد و پفکی شود.)
  • در نهایت سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید.
  • پیشنهاد ما به شما این است که برای سرخ کردن سیب زمینی ها از سرخ کن استفاده کنید.

3. طرز تهیه سیب زمینی سوخاری در فر

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

مواد اولیهمقدار
روغن زیتون1 قاشق چای خوری
پنیر پارمزان200 گرم
پودر سیر1 قاشق چای خوری
ادویه پیتزا1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز1/2 قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا1/2 قاشق چای خوری
نمک1 قاشق چای خوری
تخم مرغ3 عدد
سیب زمینی4 عدد

دستور پخت

  • سیب زمینی ها را شسته و پوست بکنید.
  • سیب زمینی ها را خلال خلال کنید. (البته دقت داشته باشید که خلال سیب زمینی ها ریز و نازک نباشد.)
  • فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. درون سینه فر روغن ریخته و تمام سطح فر را با روغن بپوشانید.
  • تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید و نمک، ادویه و پنیر پیتزای رنده شده به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
  • سیب زمینی های خلال شده را در ترکیب تخم مرغ و پنیر پیتزای خود بغلتانید و به صورت فاصله از هم روی سینی فر بچینید.
  • فاصله داشتن سیب زمینی ها باعث می شود که هر خلال به صورت جداگانه سوخاری شود و در اثر آب شدن پنیر پیتزا خلال ها به هم نچسبند.
  • سینی را به مدت 30 دقیقه در وسط فر قرار داده تا سیب زمینی ها کاملا سوخاری و برشته شوند.

سخنی با خوانندگان

سیب زمینی سوخاری از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روش های مختلف می توان آن را طبخ کرد. شما همراهان عزیز انگیزه برای سیب زمینی به صورت سوخاری را به چه روش تهیه می کنید؟ تجربیات و دیدگاه های خود را در این زمینه با خوانندگان انگیزه در میان بگذارید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 1298

به "طرز تهیه سیب زمینی سوخاری به 3 روش فوری" امتیاز دهید

9 کاربر به "طرز تهیه سیب زمینی سوخاری به 3 روش فوری" امتیاز داده اند | 2.3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی سوخاری به 3 روش فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید