طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو ترد و خوشمزه

به گزارش تور هند ارزان، اگر در پی یک میگوی سوخاری فوق العاده ترد و خوش طعم هستید، استفاده از پودر پانکو را به شما پیشنهاد می کنیم. پودر پانکو، برخلاف آردهای معمولی، بافت بسیار سبکی دارد و هنگام سرخ شدن، حجم بیشتری پیدا می نماید. این ویژگی باعث می گردد تا میگوهای سوخاری شما تردتر و پفکی تر شوند. علاوه بر این، پودر پانکو به علت داشتن دانه های درشت تر، پوشش بهتری روی میگو ایجاد نموده و باعث می گردد تا طعم اصلی میگو حفظ گردد. پس طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو را در ادامه با جزییات بخوانید.

طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو ترد و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو

  • میگوی تمیز 500 گرم
  • تخم مرغ هم زده 2 عدد
  • آرد همه منظوره 1/3 پیمانه
  • پودر پانکو 1.5 پیمانه
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
  • شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
  • ریحان خشک 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو

1. آماده کردن میگو

اولین مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو درست مثل طرز تهیه میگو سوخاری فوری این است که میگو را آماده کنید. برای این کار میگوهایی که رگ پشتش را گرفته اید و شسته اید روی دستمال کاغذی جاذب بریزید تا کاملا خشک گردد سپس با نمک، پودر سیر، پاپریکا و در صورت تمایل با شوید خشک و ریحان خشک مزه دار کنید.

2. آماده کردن میگو سوخاری

اکنون و در این مرحله میگوها را به آرامی در آرد بغلتانید تا کاملا پوشیده شوند بعد میگوهای آردپاشی شده را در تخم مرغ هم زده فرو ببرید. در نهایت میگوهای آغشته به تخم مرغ را در پودر پانکو بلغتانید تا کاملا با پودر پوشیده شوند.

3. سرخ و سرو کردن میگو سوخاری

در این مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو که میگوهای شما خوب پودری شده اند زمان آن رسیده که آن ها را سرخ کنید. اگر می خواهید آن را در تابه سرخ کنید. ابتدا یک تابه بزرگ را با حرارت میانه و روغن کافی خوب گرم کنید سپس میگوهای پانکو شده را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و به مدت 3-4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

اگر می خواهید میگوها را در ایرفرایر سرخ کنید. ابتدا میگوهای پودری شده را در سبد ایرفرایر قرار دهید و با اسپری روغن کمی چرب کنید. در نهایت دستگاه را روی 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید میگو به مدت 7-8 دقیقه سرخ گردد.

در نهایت با هر روشی که میگوی سوخاری را آماده کردید، میگوهای آماده را از روغن خارج نموده و روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی گرفته گردد سپس می توانید با سس تارتار یا سس دلخواه سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه میگو سوخاری

تهیه و پخت میگو سوخاری کار ساده ای است. فقط باید با رعایت نکات و فوت وفن های آن انجام گردد تا حاصل کارتان یک میگوی خوشمزه باشد.

استفاده از سفیده تخم مرغ به جای تخم مرغ برای کاهش کالری

برای کاهش کالری میگوهای سوخاری می توانید به جای تخم مرغ کامل، از سفیده تخم مرغ بهره ببرید. سفیده تخم مرغ پروتئین بالایی دارد و کالری بسیار کمی دارد. برای این کار، سفیده تخم مرغ را با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا کف کند. سپس میگوهای مزه دار را در آرد و بعد در سفیده تخم مرغ بزنید و در نهایت در پودر پانکو بغلتانید. با این روش، میگوهای سوخاری شما همچنان ترد و خوشمزه خواهند بود، اما کالری کمتری خواهند داشت.

روش و نکاتی برای تردتر شدن میگو سوخاری

برای اینکه میگوهای سوخاری شما تردتر و خوشمزه تر شوند، چند نکته را رعایت کنید:

  • خشک کردن کامل میگوها: قبل از آرد زدن حتما میگوها را با دستمال کاغذی کاملا خشک کنید. رطوبت اضافی باعث می گردد تا پوشش سوخاری به خوبی به میگو نچسبد و در نتیجه میگوها ترد نشوند.
  • استفاده از پودر پانکو با کیفیت: پودر پانکو باکیفیت، دانه های درشت تر و بافت سبک تری دارد که باعث می گردد میگوها تردتر شوند.
  • سرخ کردن در روغن داغ: روغن سرخ کردنی را به میزان کافی داغ کنید تا میگوها به سرعت سرخ شوند و رویه ای طلایی و ترد پیدا نمایند.
  • اجازه ندهید میگوها بیش از حد در روغن بمانند: سرخ کردن بیش از حد باعث خشک شدن میگوها می گردد.

استفاده از آرد به جای پودر پانکو برای تهیه میگو سوخاری

اگر پودر پانکو در دسترس ندارید، می توانید از آرد معمولی بهره ببرید. اما آرد معمولی به میزان پودر پانکو باعث ترد شدن میگوها نمی گردد. برای اینکه میگوهای سوخاری شما با آرد معمولی هم ترد شوند، می توانید از روش دوبار آرد زدن بهره ببرید. یعنی ابتدا میگوها را در آرد بزنید، سپس در تخم مرغ بزنید و دوباره در آرد بغلتانید.

ادویه های مناسب برای تهیه میگو سوخاری

انتخاب ادویه مناسب می تواند طعم میگو سوخاری شما را به طرز چشمگیری بهبود ببخشد. برای این منظور، می توانید از طیف وسیعی از ادویه ها بهره ببرید. پودر سیر و پودر پیاز به میگوها عطر و طعم بی نظیری می بخشند. پاپریکا هم علاوه بر رنگ زیبایی که به میگوها می بخشد، طعم ملایم و دلپذیری به آن ها می افزاید.

اگر در پی طعم تندتری هستید، می توانید از فلفل قرمز بهره ببرید. زردچوبه هم علاوه بر طعم، خواص ضدالتهابی دارد و به غذا رنگ زیبایی می بخشد. برای تجربه یک طعم پیچیده و متفاوت می توانید از ادویه کاری بهره ببرید که ترکیبی از چندین ادویه است و به میگوها طعم بسیار دلپذیری می دهد.

ترکیب کردن این ادویه ها با یکدیگر می تواند طعم های نو و هیجان انگیزی را برای میگو سوخاری شما ایجاد کند. به عنوان مثال، ترکیب پودر سیر، پاپریکا و فلفل قرمز، یک طعم تند و دلچسب به میگوها می بخشد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 آذر 1403 بروزرسانی: 25 آذر 1403 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 2465

به "طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میگو سوخاری با پودر پانکو ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید