یک نظرسنجی نشان داد بیشتر کاربران هنوز اهمیتی به اینترنت 5G نمی دهند
به گزارش تور هند ارزان، اگرچه اینترنت 5G سرعت دانلود را به شکل چشمگیری بهبود بخشیده است اما همچنان هستند کاربرانی که به تجهیز گوشی یا تبلتشان به این فناوری اهمیتی نمی دهند.
اینترنت 5G در سال 2019 رسما در گوشی های هوشمند استفاده شد اما در آن زمان فقط کشورهای محدودی امکان بهره وری از این فناوری را داشتند. اما حالا بعد از گذشت تقریبا 3 سال، بسیاری از کشورها زیرساخت های لازم را برای بهره مندی از این اینترنت پرسرعت فراهم کرده اند و شاهد فروش بالای گوشی های 5G در این کشورها هستیم. حتی گزارش های اخیر از آمار فروش گوشی های هوشمند هم نشان داده که فروش این محصولات امسال به 51٪ رسیده است که رشد بی سابقه ای را نشان می دهد.
در حال حاضر گوشی های میان رده و اقتصادی هم از شبکه پرسرعت 5G پشتیبانی می کنند و دیگر مثل قبل این قابلیت فقط مختص پرچم دارها نیست. اما با این حال هستند کشورهایی که حتی اینترنت 4G هم در آن ها به تمام پتانسیل خود نرسیده چه برسد به اینکه بخواهیم انتظار داشته باشیم از شبکه 5G پشتیبانی کند. همین موضوع هم سبب شده بسیاری از کاربران اصلا اهمیتی به این فناوری مجذوب کننده ندهند.
پنجمین نسل از اینترنت داده سرعت بی نظیری دارد. در نتیجه تعبیه مودم سازگار با آن در گوشی های هوشمند اقتصادی و میان رده که شرکت هایی نظیر پوکو و ردمی در فروش آن ها بی رقیب هستند باعث شده کاربران به خرید آن ها اشتیاق پیدا کنند. اما به نظر می رسد کسی لزوما به بخش اینترنت 5G اهمیتی نمی دهد.
طبق گزارش های منتشر شده از سوی مؤسسه آماری Statista، مردم کشورهای اروپایی نظیر آلمان، اتریش و سوییس اصلا اهمیتی به دسترسی به اینترنت 5G نمی دهد چون فقط 13 الی 16٪ از آن ها به این فناوری علاقه نشان داده اند. یک کشور اسکاندیناویایی هم از این حیث با فقط 10٪ اندازه علاقه به اینترنت 5G در رده آخر قرار گرفت. همین اندازه علاقه را در کشور فنلاند هم نسبت به فناوری یادشده شاهد هستیم.
این طور که به نظر می رسد، آگاهی برخی از این کاربران نسبت به اینترنت 5G و پتانسیل بی نظیری که این فناوری دارد خیلی بالا نیست. فقط کافی است اندازه تبلیغات و سرمایه گذاری صورت گرفته در کشورهایی نظیر چین، آمریکا، کره جنوبی و… را روی این فناوری مشاهده کنید و آن را با سایر کشورها مقایسه کنید. همچنین نظرات مردم این کشورها را هم در کنار هم قرار دهید تا متوجه شوید تا چه اندازه اندازه علاقه مردم با یکدیگر فرق دارد. برای مثال در آمریکا 25٪ و در کشور چین 30٪ از کاربران به اینترنت 5G علاقه مند هستند. نکته جالب هم برزیل است. کشوری که کمتر از آن به عنوان بازاری بزرگ یاد می شود اما 41٪ از کاربران آن به استفاده از آن تمایل دارند.
همان طور که گفته شد، هنوز اینترنت 5G همه گیر نشده و تا آن زمان شاید یکی دو سال فاصله داشته باشیم. باید منتظر بمانیم ببینیم چه پیش می آید. قطعا با افزایش قدرت سخت افزارها، نرم افزارها هم حجیم تر و سنگین تر می شوند و اینجاست که اهمیت یک اینترنت پرسرعت بسیار بیشتر خود را نشان می دهد. در نتیجه اشتیاق کاربران به استفاده از آن هم بسیار افزایش پیدا خواهد کرد.
منبع: NotebookCheck
منبع: دیجیکالا مگ