هیئت ترکیه ای برای آنالیز اوضاع ادلب به روسیه سفر می نماید
به گزارش تور هند ارزان، به گزارش خبرنگاران به نقل از روسیا الیوم، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه امروز در یک کنفرانس خبری گفت: یک هیئت ترکیه ای برای آنالیز تشدید تنش ها در ادلب به روسیه سفر خواهد نمود.

جهت دریافت مشاوره سفر با تور کانادا با ما همراه باشید، سفر به آبشار نیاگارا و شهرهای پیشرفته تورنتو و مونترال را در کنار ما تجربه کنید.
وی در این کنفرانس خبری که در تیرانا برگزار گردید، اضافه نمود: این هیئت طی روزهای آینده و برای مصاحبه با مقامات روس راهی مسکو خواهند شد.
مولود چاووش اوغلو اظهار داشت: ترکیه به همکاری با روسیه برای تثبیت عملیات توقف درگیری ها در ادلب ادامه می دهد و توافق سوچی علیرغم موانع همچنان وجود دارد. امور باید همیشه رو به پیشرفت باشد در صورتی که به نتیجه ای دست نیافتیم، عزم ما واضح است و چیزی را انجام خواهیم داد که ضروری است.
لازم به ذکر است رؤسای جمهوری ترکیه و روسیه نیز در مصاحبهی تلفنی با یکدیگر اوضاع ادلب را مورد بحث و آنالیز قرار دادند.
منبع: خبرگزاری مهر