محبوب ترین اتومبیل های چینی را بشناسید

به گزارش تور هند ارزان، خبرنگاران: چینی ها بیشترین اتومبیل را در دنیا فراوری نموده و فقط در سال 2018 حدود 23.5 میلیون دستگاه اتومبیل سواری به فراوری رسانده اند. رقم یادشده حدود 6.5 میلیون دستگاه بیشتر از آمار فراوری اتومبیل در آمریکای شمالی است.

محبوب ترین اتومبیل های چینی را بشناسید

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

ولی آیا می دانید که در بعضی از مناطق چین، هزینه پلاک و بیمه اتومبیل بیشتر از خودِ اتومبیل است؟ دلیل این امر را باید کوشش چینی ها برای مبارزه با ترافیک و آلودگی هوا دانست و به همین خاطر هم در بعضی از شهر های چین به تعداد مشخصی از افراد مجوز پلاک، بیمه اتومبیل و... داده شده و این اقدام با عنوان هدیه و به شکل قرعه کشی صورت می گیرد! در سال 2018 میانگین مبلغ پرداختی به برندگان 14022 دلار بوده است.

در چین اتومبیل های وارداتی محبوبیت بالایی دارند؛ اما هزینه خرید و... آن ها بسیار بالاتر از حد تصورات ما است. در این کشور برند هایی نظیر فولکس واگن، هوندا و تویوتا حضوری فعال داشته و برای بقاء در بازار چین باید تن به فراوری دوجانبه و همکاری با خودروسازان چینی داده و محصولات خود را در خاک چین به فراوری برسانند.

اما در این میان بعضی از اتومبیل های چینی هم محبوبیت بالایی داشته و مردم چین استقبال خوبی از آن ها نموده اند. ما در خبرنگاران تصمیم داریم که لیستی از محبوب ترین اتومبیل های چینی در بازار چین را به شما معرفی نموده و کمی بیشتر شما را با محصولات متفاوتِ چینی ها آشنا کنیم.

هاوال اچ 6 (Haval H6)

هاوال اچ 6 یک شاسی بلند کامپکت بوده و توسط گروه خودروسازی گریت وال موتورز (Great Wall Motors) به فراوری رسیده است. اتومبیل یاد شده در سه نسخه متفاوت به فراوری رسیده و دارای یک مدلِ بسیار معمولی و یک مدلِ لوکس و ویژه است.

امکانات و کیفیت هاوال اچ 6 در حد و اندازه شاسی بلند های لوکسِ موجود در بازار ایالات متحده آمریکا است. شاسی بلند های کامپکت روند رو به رشدی در کشور چین داشته و محبوبیتِ محصولی مانند هاوال اچ 6 در بازار چین تعجب برانگیز نیست. این محصول 808 لیتر فضا را برای حمل بارِ سرنشینان خود فراهم نموده و در سال 2015 با قیمت 28 هزار دلار (قیمت نسخه پایه و استاندارد) یکی از پرفروش ترین شاسی بلند های چینی شد.

ولینگ هونگ گوانگ (Wuling Hong guang)

ولینگ هونگ گوانگ اتومبیلی کامپکت و چند منظوره است. هونگ گوانگ حاصل همکاری مشترک گروه سایک، جنرال موتورز و ولینگ (SAIC-GM-Wuling group) بوده و نسخه های مختلف آن به بازار چین عرضه می شوند. جدیدترین نسخه هونگ گوانگ، پلاس (Plus) نام دارد.

پلاس از پیشرانه ای 1.5 لیتری توربوشارژ و گیربکس شش سرعته دستی استفاده می نماید. هونگ گوانگ نمونه ای از اتومبیل هایی است که هرگز شاهد تردد آن ها در ایالات متحده آمریکا نبوده ایم. این محصول ونی کوچک با کاربردی خانوادگی و تجاری است.

در ایالات متحده نمونه نزدیک به هونگ گوانگ (از نظر کاربرد) را باید مرسدس بنز کلاس سی (Mercedes C Class) دانست. چینی ها بیش از 4.5 میلیون دستگاه از نسخه های گوناگون هونگ گوانگ را به فروش رسانده اند. هونگ گوانگ 7 نفره بوده و برای خرید آن پرداخت 7200 دلار کفایت می نماید.

جیلی امگراند برقی (Geely Emgrand EV)

نسخه برقی امگراند فراوری شده است. جیلی یکی از برترین و بزرگ ترین خودروسازان چینی بوده و هم اکنون مالک و سهامدارِ خودروسازانی مانند لوتوس (Lotus) و ولوو (Volvo) است.

امگراند دو نسخه دارد. تفاوت نسخه های یادشده را باید حجم باتری آن ها دانست. شتاب صفر تا 100 هر دو نسخه امگراند برقی 9.9 و 9.3 ثانیه بوده و هر دو در برابر شتاب 4.7 ثانیه تسلا مدل 3 (Tesla model 3) هیچ حرفی برای گفتن ندارند.

در سال 2018 تعداد زیادی از اتومبیل های برقی در چین و نسبت به سایر نقاط دنیا به فروش رسیده و امگراند برقی به عنوان یک مدعی مطرح شد. امگراند برقی با یکبار شارژ مسافتی معادل با 300 کیلومتر را طی نموده و می توان با استفاده از قابلیت شارژ سریع؛ باتری های آن را تنها در 48 دقیقه به طور کامل شارژ کرد.

برای خرید امگراند برقی باید 18 هزار دلار پرداخت و این مبلغ کمی پایین تر از قیمت نمونه متوسط یک اتومبیل برقی در ایالات متحده آمریکا است.

ارک فاکس جی تی (ARCFOX GT)

ارک فاکس جی تی برای افراد ثروتمند بسیار مناسب است. گفته می گردد که ارک فاکس پاسخ چینی ها به کمپانی تسلا است. اما قیمت ارک فاکس جی تی 600 هزار دلار بوده و برای ساخت آن از اتومبیل های فرمول ئی (Formula E) الهام گرفته شده است.

در طراحی ارک فاکس تیم NextEV نقش ویژه ای داشته و بر اساس داده های وبسایت ارک فاکس؛ این اتومبیل 750 اسب بخار قدرت داشته و حداکثر سرعت آن 255 کیلومتر در ساعت است.

شتاب صفر تا 100 ارک فاکس 2.59 ثانیه است. ارک فاکس سه محصول دارد که یکی از آن ها جی تی (GT) بوده و دو محصول بعدی یک پیکاپ و شاسی بلندی به نام ECF است. ارک فاکس به تازگی به گروه خودروسازی بایک (BAIC group) پیوسته و به دنبال حضوری گسترده در بازار های بین المللی است.

رووی ئی آی 5 (Roewe Ei5)

رووی ئی آی 5 یک استیشن واگن کامپکت و ساخته شده توسط گروه خودروسازی سایک است. قیمت اولیه اتومبیل یاد شده 30700 دلار بوده و در 4 نسخه متفاوت به فراوری می رسد. بُرد پیمایشی رووی ئی آی 5 حدود 187 مایل (300 کیلومتر) بوده و در برابر بُرد پیمایشی تسلا مدل 3 (250 مایل) هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت.

اما می توان بهترین نمونه ئی آی 5 را سفارش داد و با آن تا 917 مایل (570 کیلومتر) راند و احتیاجی به شارژ مجدد باتری ها نداشت. علاقه مندان به فناوری می توانند در ئی آی 5 از AliOS استفاده نمایند. سیستم مذکور یک رابط هوشمند برای اتصال به اینترنت بوده و می توان با دستور های صوتی از سیستم عامل تعاملی، ناوبری و تهویه هوا استفاده کرد.

بااوجون 510 (Baojun 510)

کمپانی بااوجون در سال 2010 و با همکاری جنرال موتورز (General Motors)، سایک (SAIC) و ولینگ (Wuling) تاسیس شد. مدل 510 شاسی بلندی کوچک و 5 نفره بوده و در دو نسخه دنده اتوماتیک و دستی و در سال 2016 به فراوری رسیده است. قیمت آن تنها 7800 دلار بوده و این قیمت گذاری نسبت به قیمت تمام اتومبیل های جدیدِ بازار آمریکای شمالی غیرقابل باور است.

بااوجون 510 ظاهر عجیبی داشته و باید توجه داشت که کمپانی بااوجون به تازگی تاسیس شده است. تا چند سال پیش اثری از بااوجون نبود؛ اما اکنون یکی از بهترین برند های فراورینماینده اتومبیل در چین است. بااوجون مجموعه ای از وسایل نقلیه مانند ئی 100 (E100) را فراوری نموده که شبیه به یک اتومبیل هوشمند است.

چانگان سی اس 75 (Changan CS75)

سی اس 75 کراس اووری کامپکت و ساخته شده توسط کمپانی چانگان است. این اتومبیل 3 نسخه داشته و قیمت نسخه پایه و استاندارد آن تنها 15500 دلار است. علاوه بر قیمت معقول، اتصال به سیستم صوتی پیغام رسان وی چت (WeChat) را باید یکی دیگر از ویژگی های چانگان سی اس 75 دانست.

وی چت بیش از 1.1 میلیارد کاربرِ چینی داشته و بسیار محبوب است؛ بنابراین ارسال پیغام، تماس و... توسط وی چت و در هنگام رانندگی آسان تر می گردد.

چانگان چهارمین فراورینماینده بزرگ اتومبیل در چین بوده و با کمپانی های فورد، مزدا و سوزوکی همکاری دارد. این کمپانی اعلام نموده است که تا سال 2025 فراوری و فروش محصولات بنزینی و دیزلی را متوقف خواهد نمود.

بی وای دی یوان برقی (BYD Yuan EV)

یوان برقی کراس اووری ساب کامپکت و ساخته شده توسط کمپانی بی وای دی است. محصولات بی وای دی مانند یوان و سایر اتومبیل های فراوری شده توسط کمپانی مزبور بر اساس نام خاندان ها و دودمان های چینی نامگذاری شده و بی وای دی هم مخفف ساختن رویا های شما (build your dreams) است.

در میان محبوب ترین SUV های بازار چین؛ یوان به دلیل ظاهر خود بسیار جالب و مورد توجه است. در این اتومبیل لاستیک زاپاس مانند اتومبیل های جیپ برروی صندق عقب قرار گرفته و قالبی شیک و خاص دارد.

از نظر بصری به نظر می آید که پنجره های جلو و عقب، یک تکه و به یکدیگر متصل هستند. بهترین مدل یوان در 3.9 ثانیه به سرعت 50 کیلومتر در ساعت رسیده و 360 کیلومتر بُرد پیمایشی دارد. قیمت نسخه پایه و بنزینی یوان از 8600 دلار و نسخه برقی از 17500 دلار شروع می گردد.

زوتی اس آر 9 (Zotye SR9)

اتومبیلی که تصویر آن را می بینید؛ یک پورشه ماکان نیست. در واقع اس آر 9 یکی از محصولات کمپانی زوتی است. ظاهر این محصول شباهت زیادی به پورشه ماکان دارد. با این حال تفاوت های چشمگیری میان اس آر 9 و پورشه ماکان وجود داشته و یکی از بزرگترین آن ها را باید قیمت گذاری محصول زوتی دانست.

برای خرید ماکان باید بیش از 135 هزار دلار خرج کرد؛ اما قیمت گذاری اس آر 9 از 16 هزار دلار شروع می گردد. همچنین محصول زوتی از پیشرانه 190 اسب خاری و چهار سیلندر خطی استفاده می نماید. در سال 2016 خبر هایی مبنی بر طرح شکایت کمپانی پورشه از زوتی مطرح شد. اما هیچگاه این اتفاق نیفتاد؛ زیرا زوتی راستا و طراحی محصولات خود را تغییر داد و به تبلیغ محصولات دیگر خود پرداخت.

چانتو کی 50 (Qiantu K50)

چانتو کی 50 اتومبیلی گران قیمت برای ثروتمندان چینی است. کی 50 ظاهری شبیه به محصولات لامبورگینی و مک لارن داشته و توسط کمپانی Qiantu Motor به فراوری رسیده است. کمپانی مزبور یک شرکت نوپا چینی بوده و به عنوان زیر مجموعه کمپانی CH-Auto Technology Co فعالیت می نماید. برای خرید کی 50 باید بیش از 125 هزار دلار پرداخت کرد و به این ترتیب باید آن را گوهری نادر دانست. کی 50 در چین طراحی شده؛ ولی مدل 2020 آن در کالیفرنیا به فراوری می رسید.

مشخصات اتومبیل اسپرت چینی ها بسیار قابل توجه است. این محصول از پیشرانه ای با توان 430 اسب بخار و 560 پوند فوت گشتاور بهره می برد. بدنه آن از پانل های فیبر کربن ساخته شده و یک پانل خورشیدی برروی سقف آن قرار گرفته است. بزودی امکان ثبت سفارش برای مشتریان آمریکایی کی 50 فراهم خواهد شد.

منبع: hotcars

منبع: برترین ها
انتشار: 23 آذر 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 594

به "محبوب ترین اتومبیل های چینی را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محبوب ترین اتومبیل های چینی را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید