مجتبی ممشلی: برابر سپیدرود شرافتمندانه بازی خواهیم کرد، دنبال رتبه تک رقمی هستیم

به گزارش تور هند ارزان، مجتبی ممشلی، مدافع تیم فوتبال نساجی قائمشهر گفت که آنها در بازی با سپیدرود شرافتمندانه عمل می نمایند و توجهی به شرایط حریف نخواهند داشت.

مجتبی ممشلی: برابر سپیدرود شرافتمندانه بازی خواهیم کرد، دنبال رتبه تک رقمی هستیم

مجتبی ممشلی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران درباره دومین شکست خانگی نساجی در این فصل که برابر صنعت نفت رقم خورد، گفت: متأسفانه نمایش خوبی در این بازی نداشتیم و در نهایت باختیم که باید از طرفداران عذرخواهی کنم. آنها با وجود اینکه 10 نفره شدند، اما بهتر از ما بازی کردند. بازیکنان نساجی زمانی به خودشان آمدند که دیگر وقت زیادی برای جبران نداشتیم.

وی در خصوص قرار دریافت نساجی در رده یازدهم جدول نیز گفت: ما دوست داریم که رتبه تک رقمی داشته باشیم و برای رسیدن به این هدف کوشش می کنیم. دو بازی مهم با سپیدرود و پیکان داریم که می توانیم از این دو بازی خوب امتیاز بگیریم و در نهایت رتبه تک رقمی به دست بیاوریم.

مدافع تیم فوتبال نساجی قائمشهر درباره بازی با سپیدرود و اینکه پیروزی نساجی تا حدود زیادی سقوط تیم رشتی را به لیگ دسته اول قطعی خواهد نمود، گفت: ما توجهی به شرایط تیم حریف نداریم. این مسائل در فوتبال طبیعی است. سپیدرود برای ما قابل احترام است، ولی نساجی دنبال برد در دو بازی پایانی است تا رتبه تک رقمی را در جدول به دست بیاورد. ما برابر سپیدرود شرافتمندانه بازی خواهیم کرد. دوست نداریم بعد از این بازی حرف و حدیثی درست گردد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 26 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 209

به "مجتبی ممشلی: برابر سپیدرود شرافتمندانه بازی خواهیم کرد، دنبال رتبه تک رقمی هستیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مجتبی ممشلی: برابر سپیدرود شرافتمندانه بازی خواهیم کرد، دنبال رتبه تک رقمی هستیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید