سفر به آمریکا: لوکیشن فیلم کانجورینگ

به گزارش تور هند ارزان، کانجورینگ یا احضار روح بر اساس اتفاقات واقعی اتفاق افتاده در سال 1971 در یک خانه عظیم ساخته شده است. آنچه تا به امروز از این داستان شنیده شده به این توضیح است.

سفر به آمریکا: لوکیشن فیلم کانجورینگ

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور آمریکا مهر هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور آمریکا از نیویورک، واشنگتن، لس آنجلس، سان فرانسیسکو و لاس وگاس دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

یک خانواده پرجمعیت به خانه ای جدید در منطقه رود آیلند نقل مکان می نمایند اما مطابق معمول در این خانه یک سری روح وجود دارد که با انواع و اقسام روش ها اعم از بلند کردن اعضای خانواده ، تکان دادن جایگاه، صحبت کردن با افراد و غیره باعث اذیت و آزار این خانواده می شوند. متاسفانه تا به امروز هیچ مدرکی دال بر تائید ادعاهای خانواده پرون به دست نیامده و هرگز هم به دست نخواهد آمد چرا که علناً آنالیز چنین موضوعی هرگز عملی نخواهد بود.

یکی از رایج ترین سوالاتی که درباره ارواح و داستان های تسخیر ساکنین منزل توسط این ارواح سرگردان پرسیده می گردد این است که چرا تمام این داستان ها مربوط به قرن ها پیش یا حداکثر دهه هفتاد میلادی هستند و با ظهور تکنولوژی های مختلف که می تواند به راحتی چنین لحظاتی را ثبت کند، آثاری از ارواح سرگردان و این قبیل داستان ها پیدا نشده؟ شاید این سوال بتواند به راحتی این موضوع را اثبات کند که داستان های تسخیر منزل توسط ارواح سرگردان، افسانه های بی پایه ای بیش نبوده و هرگز مستندی از وجود این مقوله به دست نیامده است.

اما خانواده پرون که ادعا می کردند در این خانه ارواح موجب اذیت و آزار آنان می شد، توانستند به وسیله فروش کتاب هایشان پول بسیاری به جیب بزنند و تا سال ها به وسیله بازنشر این قبیل داستان ها ، شهرت و شرایط اقتصادی خوشایندی برای خودشان رقم بزنند. دختر این خانواده که هم اکنون 54 ساله است، درباره فیلم و ادعای تقلبی بودن آن صحبت جالبی انجام داده و گفته است:

هرکس می خواهد باور کند و هرکس هم نمی خواهد نکند!

نقد فیلم

کانجورینگ از آن دسته فیلم هایی است که این روزها خیلی کمیاب شده اند، فیلمی ترسناک با درجه بندی سنی R (درجه بندی سنی محدود یا Restricted، افراد زیر 17 سال با حضور والدین مجاز به تماشای این فیلم ها هستند) که به جای تکیه بر خون و خشونت، برای ترساندن مخاطب خود از هراس و تعلیق بهره می برد. البته این به معنی خالی بودن فیلم از صحنه های هولناک و دل به هم زن نیست، اما به طور کلی فیلمی از گونه خانه اشباح است و بریدن ها و تکه تکه کردن های معمول در فیلم های موسوم به اسلشر (دسته ای از فیلم های ترسناک با موضوع یک قاتل روانی که چهره خود را با ماسک پوشانده است) و فیلم های ترسناک سخیف در آن کمتر دیده می شوند. اگر بخواهیم از یک لغت برای توصیف The Conjuring/احضار استفاده کنیم، لغت دلهره آور است. هاله ای فراگیر از دلهره فیلم را احاطه نموده که کمبود کشت و کشتار و اجسام تیز در فیلم را جبران می نماید.

کارگردان فیلم جیمز ون حرفه فیلم سازی خود را یک دهه قبل با فیلم Saw / اره آغاز کرد،که از معدود فیلم های نوآورانه در سبک اسلشر به حساب می آید. جیمز ون بعد از قسمت اول فیلم Saw / اره از کارگردانی در این سری فیلم کنار کشید و در پروژه های دیگری مشغول شد. کیفیت فراوری The Conjuring / احضار از Insidious / موذی بالاتر بوده و فیلم به همان اندازه ترسناک از کار درآمده است.

قربانیان اعضای خانواده (Perron / پرن) هستند، راجر پدر خانواده (ران لیوینگستون)، کرولین مادر خانواده (لیلی تیلر) و دختران آن ها آندره آ (شنلی کزول)، ننسی (هیلی مک فارلند)، کریستین (جویی کینگ)، سیندی (مکنزی فوی) و ایپریل (کایلا دیور) هستند. مدت زیادی از اقامت آن ها در خانه رویایی خود نگذشته که حوادث عجیبی آغاز به رخ دادن می نمایند. صدای بلند و ناگهانی در شب، کبودی های عجیب روی بدن، صدای دست زدن در اتاق های خالی و جسد یک سگ اولین نشانه های غیرعادی بودن اوضاع در این خانه روستایی هستند. هنگامی که وارن ها تا به خواسته کرولین برای یاری می آیند شرایط برای اعضای خانواده وخیم شده است.

جیمز ون استاد دست کاری ذهن مخاطبان خود است و از تمام امکانات موجود برای افزایش تنش موجود در فیلم بهره می برد. در برخی صحنه ها دوربین را در زوایایی نوآورانه حرکت می دهد (مثل صحنه ای که یکی از دختران با دید اول شخص نگاهی به زیر تخت خواب می اندازد) و یا از برداشت های بلند استفاده می نماید. در برخی دیگر از صحنه ها زاویه مورد انتظار مخاطب را بدون آنکه اتفاقی بیفتد نمایش داده و اتفاق مورد نظر در لحظه ای که انتظار نمی رود و در زاویه ای متفاوت رخ می دهد. محل قرارگیری و حرکات دوربین دقیق و حساب شده هستند و تفاوت بین یک فیلم خانه اشباحی درجه یک با یک فیلم معمولی را به خوبی به رخ می کشند. موسیقی متن ناموزون جوزف بیشارا نیز بدون اینکه فیلم را کسل نماینده و غیر معقول کند به اثرگذاری آن یاری نموده است.

The Conjuring معجون خوش ترکیبی از انواع تعلیق و ترس را ارائه می دهد و دو ساعت دلهره آور را رقم می زند. انتها داستان کمی ضعیف است، اما ناامید نماینده نیست و به طور کلی داستان را به خوبی جمع بندی می نماید. یکی دیگر از نکاتی که در فیلم های ترسناک کمتر دیده می گردد، معمولا چند نقطه مبهم را باقی می گذارند تا به راحتی دنباله ای برای آن بسازند. این فیلم یک هدیه تابستانی به طرفداران واقعی فیلم های ترسناک است، فیلمی که آرامش ذهنی آن ها را به هم بریزد و آن ها را از ترس از جا بپراند، توصیه آخر اینکه دوستداران فیلم های ترسناک این فیلم را از دست ندهند.

این فیلم با هزینه 20 میلیون دلاری کمپانی برادران وارنر ساخته شد که در نهایت یا درآمدی معادل 318 میلیارد دلار توانست سود خوبی را نصیب فراوری نمایندگان خود کند.

فیلمبرداری کانجرینگ

استودیو EUE

فیلم برداری سری اول این فیلم سینمایی در ماه فوریه 2012 آغاز شد و کار آن حدود 38 روز به طول انجامید در صد زیادی از فیلم در استودیو EUE انجام شد. این استودیو که با سهم 50 درصدی کلمبیا پیکچرز در نیویورک افتتاح شد بعدها دفاتر خود در شهرهای ویلمینگتون کارولینای شاقتصادی ، آتلانتا و جورجیا گسترش داد. بخش های دیگری از فیلم نیز در شهر کارولینای شاقتصادی و در محوطه دانشگاه ویلمینگتون این شهر جلوی دوربین رفت.

ایالت کارولینای شاقتصادی

کارولینای شاقتصادی سیزدهمین ایالت عظیم آمریکا است که در شرق این کشور واقع شده است و مراکز گردشگری طبیعی آن شامل جنگل ملی پیسگاه و پارک ملی کوه های اسموکی می شوند. این ایالت به خاطر قرار داشتن در کنار اقیانوس اطلس دارای آب وهوای گرمسیری است همچنین رودخانه معروف می سی سی پی نیز در آن واقع شده است و دارای جمعیت حدود 10 میلیونی است.

شهر ویلمینگتون

شهر بندری ویلمینگتون یکی از شهرستان های ایالت کارولینای شاقتصادی است که حدود 112 هزار نفر جمعیت دارد. ویژگی مهم این شهر وجود رودخانه Cape Fear در آن است که در سال 2014 عنوان برترین رودخانه آمریکا را به خود اختصاص داد و گردشگران زیادی را برای قایق سواری در این رودخانه خروشان از سراسر آمریکا به خود جذب می نماید. این شهر همچنین محل فیلمبرداری فیلم هایی از جمله C onjuring ,Ironman 3 ,Sleepy Hollow ,Revolution ,One Tree Hill بوده است.

منبع: کجارو
انتشار: 3 بهمن 1399 بروزرسانی: 3 بهمن 1399 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 1479

به "سفر به آمریکا: لوکیشن فیلم کانجورینگ" امتیاز دهید

2 کاربر به "سفر به آمریکا: لوکیشن فیلم کانجورینگ" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر به آمریکا: لوکیشن فیلم کانجورینگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید