پرکارترین بازیگران سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را بشناسید

به گزارش تور هند ارزان، سال جاری تعداد بازیگرانی که با چند فیلم در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارند، کمی غیرطبیعی است. هر سال تعدادی بازیگر رکوردشکن داریم که با بیش از مثلا دو فیلم در جشنواره فیلم فجر حضور پیدا می نمایند اما سال جاری تعداد این بازیگران زیاد شده است. و از آنجایی که جشنواره فیلم فجر ویترین سینمای ایران است بیم این ماجرا هم می رود که سال آینده در پوسترهای روی سر در سینماها شاهد تکرار یک سری چهره ها باشیم. اتفاقی که ممکن است به گیشه سینمای ایران آسیب بزند. به هرحال این فهرست پرکارترین بازیگران سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر است و نکته جالب اینکه بعضی از آنها اصولا جزو بازیگران کم کاری هستند که سال جاری ناگهان حضورشان پررنگ شده است.

پرکارترین بازیگران سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را بشناسید

پرکارترین بازیگران مرد سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

مهرداد صدیقیان

با چهار فیلم رکورددار پرکارترین بازیگر مرد در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر است: سونامی (میلاد صدرعاملی)، ایده اصلی (آزیتا موگویی)، سمفونی نهم (محمدرضا هنرمند) و طلا (پرویز شهبازی).

مهرداد صدیقیان در سال های اخیر تبدیل به یکی از جوان اول های سینمای ایران شده است. شوخ طبعی و جسارتی در بازی اش دارد که دیدن اش را در نقش های مختلف دلپذیر می نماید. از جمله حضورهای مهمش در سال های اخیر می گردد به مادر قلب اتمی و زرد اشاره نمود که در آنها بخش مهمی از بار فیلم روی دوش صدیقیان است.

سال جاری هم با فیلم های متنوعی در جشنواره فیلم فجر حضور دارد. با یک کارگردان جوان فیلم اولی کار نموده که میلاد صدرعاملی است و در دو فیلم سونامی و ایده اصلی با بهرام رادان همبازی شده است. اولی یک درام ورزشی است و دومی یکی از پرستاره ترین فیلم های سال. سمفونی نهم و طلا هم که از کارگردانان کارکشته سینمای ایران هستند. بازگشت محمدرضا هنرمند بعد از دو دهه به سینما و فیلمی از پرویز شهبازی یکی از مهم ترین کارگردانان معاصر.

فرهاد اصلانی

او یکی از پررنگ ترین بازیگران سینمای ایران در همه ادوار جشنواره است که کمتر قدر می بیند و سال جاری با سه فیلم کنار چند بازیگر دیگر بعد از مهرداد صدیقیان رکورددار بیشترین تعداد فیلم در جشنواره است: متری شش و نیم (سعید روستایی)، مردی بدون سایه (علیرضا رییسیان)، مسخره باز (همایون غنی زاده)

به نظر می رسد که این بازیگر خوب سینمای ایران سال جاری بیشتر در نقش های مکمل حضور دارد ولی فرهاد اصلانی از آن دسته بازیگرانی است که در نقش های فرعی می درخشد. مثل اتفاقی که در فیلم مغزهای کوچک زنگ زده افتاد. هر سه فیلمی که در جشنواره دارد آثار مهمی هستند. سعید روستایی با دومین فیلمش بعد از ابد و یک روز یکی از کنجکاوی برانگیزترین چهره های سال جاری جشنواره است.

علیرضا رییسیان دوباره با لیلا حاتمی همکاری نموده و یک ملودرام عاطفی ساخته. این دومین همکاری مشترک فرهاد اصلانی و لیلا حاتمی با علیرضا رییسیان است. این دو نفر در فیلم دوران عاشقی کنار یکدیگر جلوی دوربین رییسیان رفته بودند.

همایون غنی زاده هم به جمع تئاتری هایی پیوسته که وارد سینما شده اند و با توجه به علاقه ای که در نمایش های بیگ پروداکشن اش از جمله می سی سی پی نشسته می میرد به سینما نشان داده فیلمش کنجکاوی برانگیز است. فیلمی که با توجه به گریم بازیگران به نظر می رسد حالتی از کمدی فانتزی در خودش دارد و فرهاد اصلانی کنار علی نصیریان در آن بازی می نماید.

علی مصفا

از آن نکته های جالب سال جاری جشنواره فیلم فجر است. علی مصفا که کلا بازیگر گزید ه کاری است و تعداد فیلم هایی که بازی نموده به نسبت بقیه بازیگران سینمای ایران زیاد نیست، سال جاری جزو رکوردداران جشنواره از لحاظ تعداد فیلم است. او هم با سه فیلم در جشنواره حضور دارد: روزهای نارنجی (آرش لاهوتی)، سال دوم دانشکده من (رسول صدرعاملی)، مردی بدون سایه (علیرضا رییسیان).

آرش لاهوتی مستندساز درجه یکی است و توقع داریم که اولین فیلم سینمایی اش یعنی روزهای نارنجی هم فیلم خوبی باشد. به خصوص که دو بازیگر خوب سینمای ایران یعنی علی مصفا و هدیه تهرانی جلوی دوربین اش رفته اند.

اولین همکاری علی مصفا با رسول صدرعاملی در سال دوم دانشکده من رخ داده است. یکی دیگر از همان درام های نوجوانانه ای که رسول صدرعاملی می سازد. احتمالا علی مصفا نقش پدر را خواهد داشت و قهرمان فیلم صدرعاملی دوباره یک دختر نوجوان خواهد بود.

هر بار که علی مصفا و لیلا حاتمی، زوج دوست داشتنی سینمای ایران با هم جلوی دوربین می روند توقع داریم خاطره شیرین فیلم لیلا یا اخیرا در دنیای تو ساعت چند است؟ تکرار گردد. چندمین همکاری لیلا حاتمی با علیرضا رییسیان و اولین همکاری علی مصفا با اوست.

بهرام رادان

یکی از مهم ترین ستاره های دهه هشتاد سینمای ایران سال جاری دوباره به روزهای اوجش برگشته و سه فیلم با بازی او در جشنواره خواهیم دید: سونامی (میلاد صدرعاملی)، آشفته گی (فریدون جیرانی)، ایده اصلی (آزیتا موگویی).

بازی اش در درام ورزشی صدرعاملی کنجکاوی برانگیز است. چالش خوبی برای بهرام رادان است. پیش از این هم سابقه داشته که بهرام رادان با کارگردانان فیلم اولی همکاری کند. او از آن دسته بازیگرانی است که دائم خودش را به چالش می کشد.

بعد از دیدن یک نوید محمدزاده متفاوت در فیلم خفه گی حالا منتظر دیدن یک بهرام رادان متفاوت در فیلم متفاوت آشفته گی فریدون جیرانی هستیم. جیرانی از آن کارگردانانی است که برای بازیگرانش این بستر را فراهم می نماید که بتوانند روی استعدادهایشان مانور بدهند و اکثرا شاهد بازی های خوبی در فیلم های جیرانی هستیم.

دومین همکاری بهرام رادان با آزیتا موگویی در دومین فیلم این کارگردان. تراژدی فیلم چندان موفقی نبود اما به نظر می رسد رادان از همکاری با موگویی رضایت داشته و ضمناً عکس ها و تیزر ایده اصلی نشان می دهد که فیلمی کاملا متفاوت از تراژدی است.

سعید آقاخانی

از وقتی در فیلم خداحافظی طولانی نشان داد که به جز نقش های کمدی در ایفای نقش های جدی هم توانایی زیادی دارد پرکارتر شده است. او هم سه فیلم در جشنواره دارد که هر سه جدی هستند: حمال طلا (تورج اصلانی)، بنفشه آفریقایی (مونا زندی حقیقی)، قسم (محسن تنابنده).

تورج اصلانی بعد از ساخت یک فیلم ویدیویی به نام جینگو و حضور در پشت صحنه بسیاری از فیلم های سینمای ایران به عنوان مدیر فیلمبرداری حالا یک درام اجتماعی ساخته که سعید آقاخانی نقش اولش را بازی می نماید.

مونا زندی حقیقی بعد از فیلم عصر آدینه مدت ها از سینمای ایران دور بود و سال جاری با بنفشه آفریقایی در جشنواره حضور دارد. به نظر می رسد آقاخانی با بازی در حمال طلا و بنفشه آفریقایی دست به ریسک زده چون به هر حال از این دو کارگردان مدت هاست فیلمی ندیده ایم.

بعد از کمدی گینس محسن تنابنده با قسم به جشنواره آمده که به نظر می رسد حال و هوایش کاملا متفاوت با فیلم قبلی است.

بابک حمیدیان

چند سال پیش هم حمیدیان عنوان پرکارترین بازیگر جشنواره فیلم فجر را دریافت نموده بود. سال جاری فیلم هایش متنوع تر هستند: مسخره باز (همایون غنی زاده)، معکوس (پولاد کیمیایی)، سال دوم دانشکده من (رسول صدرعاملی).

فیلم همایون غنی زاده برای بابک حمیدیان احتمالا چالش جدیدی نیست. او پیش تر تجربه بازی در خرگیوش مانی باغبانی را دارد که کمدی عجیب و غریبی بود و به نظر می رسد که حال و هوای فیلم غنی زاده به آن نزدیک است.

بابک حمیدیان تا به حال جلوی دوربین مسعود کیمیایی نرفته ولی حالا در اولین فیلم پولاد کیمیایی حضور دارد. اگر فیلم پولاد در حال و هوای فیلم های پدرش باشد بابک حمیدیان می تواند خیلی خوب نقش قهرمانش را بازی کند.

سال دوم دانشکده من اولین همکاری بابک حمیدیان با رسول صدرعاملی است.

پرکارترین بازیگران زن سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

پانته آ پناهی ها

پرکارترین فیلمسازان زن با سه فیلم سال جاری در جشنواره فیلم فجر حضور دارند. پانته آ پناهی ها یکی از آنهاست: جمشیدیه (یلدا جبلی)، درخونگاه (سیاوش اسعدی) و ناگهان درخت (صفی یزدانیان).

یلدا جبلی پیش تر فیلم داره صبح می شه را ساخته بود که در گروه هنر و تجربه هم اکران شد. سال جاری با فیلمی در جشنواره حضور دارد که کنار پناهی ها، کارگردان قدیمی سینمای ایران، کیومرث پوراحمد جلوی دوربینش رفته است.

سیاوش اسعدی چند سال بعد از فیلم جیب بر خیابان جنوبی با درخونگاه به جشنواره فجر آمده. اسعدی در دو فیلم قبلی اش توانسته بود به خوبی بازیگرانش را راهنمایی کند و تجربه بازیگری پناهی ها و کارگردانی او احتمالا نتیجه جذابی خواهد داشت.

نمی گردد حدس زد که پناهی ها در فیلم ناگهان درخت صفی یزدانیان چه نقشی دارد. در فیلم قبلی یزدانیان، در دنیای تو ساعت چند است؟ بخش زیادی از گرما و جاذبه فیلم از بازیگرانش می آمد و به همان منوال باید منتظر یک نقش آفرینی دیدنی از پناهی ها باشیم.

مهناز افشار

مهناز افشار هم بعد از چند سال دوباره پرکار شده است و با سه فیلم در جشنواره فجر سال جاری حضور دارد: آشفته گی (فریدون جیرانی)، قسم (محسن تنابنده)، ناگهان درخت (صفی یزدانیان).

سال جاری افشار در درام های جدی بازی نموده است. فیلم جیرانی که از لحاظ فرم فیلم متفاوتی است و احتمالا مهناز افشار متفاوتی در آن خواهیم دید.

عکس هایش در فیلم قسم نشان می دهد که او بازیگر اصلی فیلم است.

و در فیلم صفی یزدانیان هم نقش اول را برعهده دارد. دیدن بازی او جلوی پیمان معادی باید دیدنی باشد.

ستاره پسیانی

این اولین سالی است که ستاره پسیانی در سینمای ایران با سه فیلم در جشنواره رکورد می زند: غلامرضا تختی (بهرام توکلی)، سرخپوست (نیما جاویدی)، جمشیدیه (یلدا جبلی).

این بازیگر تئاتری که وارد سینمای ایران شده است در بیگ پروداکشن بهرام توکلی حضور دارد. با توجه به اینکه تمرکز فیلم روی تختی است احتمالا نقش او مکمل است.

در سرخپوست نیما جاویدی کنار مانی حقیقی و نوید محمدزاده جلوی دوربین رفته. از بازی محمدزاده در این فیلم تعریف های زیادی شنیده می گردد. تعیین نیست که ستاره پسیانی فیلم چقدر پررنگ است.

یک تجربه هم با یک کارگردان تازه نفس یعنی یلدا جبلی دارد.

نسیم ادبی

یک بازیگر تئاتری دیگر که با سه فیلم رکورددار شده است: مردی بدون سایه (علیرضا رییسیان)، زهرمار (جواد رضویان)، آشفته گی (فریدون جیرانی).

بین زنان تنوع بازی های نسیم ادبی احتمالا از همه رکوردداران بیشتر است. به نظر می رسد در فیلم هایی که بازی نموده نقش مکمل را دارد. دو فیلم درام و یک کمدی که کارگردانش جواد رضویان است.

ترکیب کنجکاوی برانگیزی است.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 12 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 154

به "پرکارترین بازیگران سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرکارترین بازیگران سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید