18 ماه حبس در انتظار مردی که به ماکرون سیلی زد

به گزارش تور هند ارزان، دادستان های فرانسوی برای مردی که روز سه شنبه در جریان بازدید رئیس جمهور فرانسه از مناطق جنوب شرقی این کشور به وی سیلی زد، 18 ماه حبس درخواست کردند.

18 ماه حبس در انتظار مردی که به ماکرون سیلی زد

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، در نخستین جلسه دادگاه مردی که روز سه شنبه در جریان بازدید امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه از روستایی در جنوب شرقی این کشور سیلی محکمی به وی زده بود، دادستان های فرانسوی خواهان محکومت این مرد 28 ساله به 18 ماه حبس شدند.

این شهروند فرانسوی که رسانه ها نامش را دامیان تارل ذکر نموده اند، روز پنج شنبه در نخستین جلسه دادگاه گفت که از طرفداران احزاب دست راستی است و به دلیل اینکه ماکرون فرانسه را به فساد کشیده است، به وی سیلی زده است.

دامیان تارل که به اتهام حمله به مقامات دولتی محاکمه می گردد، در عین حال گفت که برنامه ریزی قبلی برای سیلی زدن به ماکرون نداشته است، اما پس از روبرو شدن با رئیس جمهور فرانسه نتوانسته خشم خود را کنترل کند. وی همچنین از امانوئل ماکرون به عنوان عامل افول فرانسه یاد کرد.

بر اساس قوانین فرانسه، حمله به مقامات دولتی می تواند تا 3 سال حبس و 45 هزار یورو جریمه در پی داشته باشد.

منبع: عصر ایران
انتشار: 7 تیر 1400 بروزرسانی: 7 تیر 1400 گردآورنده: indiaro.ir شناسه مطلب: 1765

به "18 ماه حبس در انتظار مردی که به ماکرون سیلی زد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "18 ماه حبس در انتظار مردی که به ماکرون سیلی زد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید