استقلالی ها تصمیم شان را عملی کردند، مجیدی در نشست خبری سازمان لیگ حاضر نشد!
به گزارش تور هند ارزان، سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از ملاقات مقابل پرسپولیس در سازمان لیگ شرکت نکرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، باشگاه استقلال روز چهارشنبه با صدور اطلاعیه ای بیان کرد به عنوان میزبان دربی تهران در هفته هشتم لیگ بیست ویکم، نشست خبری پیش از بازی سرمربیان دو تیم استقلال و پرسپولیس را برگزار خواهد نمود که این تصمیم آبی پوشان با مخالفت شدید مسئولان سازمان لیگ روبرو شد.
پس از این اتفاق، سازمان لیگ با صدور بیانیه ای تأکید کرد تمامی نشست های خبری پیش از مسابقه سرمربیان لیگ فزونی به وسیله هیئت های فوتبال استان میزبان و سازمان لیگ برگزار می گردد و در صورت غیبت سرمربیان در نشست سازمان لیگ، برابر مقررات با جرائم انضباطی و محرومیت روبرو خواهند شد.
با این وجود و تهدید سازمان لیگ، فرهاد مجیدی سرمربی تیم فوتبال استقلال امروز (آدینه) در نشست خبری پیش از ملاقات مقابل پرسپولیس در محل سازمان لیگ شرکت نکرد و قرار است در نشستی جداگانه از ساعت 13:30 در هتل اسپیناس تهران جوابگوی خبرنگاران باشد.
تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس از ساعت 16 فردا در استادیوم آزادی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
منبع: خبرگزاری تسنیم